+9 Leiding

Imke Potters (Immie/Posters)

Imke Potters (Immie/Posters)

Verhuur - Was

Van achter de toog naar de klas (niet letterlijk te nemen). Onze leerkracht lager onderwijs in spe kan onze leden zeker geboeid houden, hetzelfde voor de leiding wanneer zij 's avonds in het café gaan napraten na de geslaagde activiteiten en zij verse fristis tapt! Eveneens kan je haar wel eens vinden bij 'de spetter' of het rusthuis in ravels. Kortom, met elke leeftijd kan zij wel overweg!

Jarno Herreijgers (Danny)

Jarno Herreijgers (Danny)

Drank - PR - Kamp

Deze stoere man houdt bijna evenveel van muziek als van zijn leden! Jarno kan je buiten de KLJ wel eens terugvinden op een fuif waar hij de beste plaatjes draait. Jazeker, Jarno is ook wel bekend als DJ Outskirt. Daarenboven speelt hij ook nog eens drum, een echte passie dus! Jarno zit in zijn eerste jaar elektromechanica, er zit dus zeker potentie in! Om in het leven rond te komen gaat hij af en toe eens verpakkingen maken bij Smurfit Kappa

Bram Leemans

Bram Leemans

Kassier - Groenteteler

Bram is een man met een zeer brede fantasie. Een echte aanwinst dus om de kleine kinderen van de +9 te entertainen. Hij heeft niet enkel veel fantasie in zijn hoofd zitten maar ook een hele hoop hersens want hij zit in zijn laatste jaar biotechnologie.

Maarten Loomans

Maarten Loomans

Technische Dienst - Was

Maarten is het jongste aapje van de familie Loomans. Deze jongen is een rasechte loodgieter. Maar hij kan ook andere dingen als wc' s ontstoppen, hij is ook een geweldige lasser. Lassen doet hij op zijn weekend job bij Leo Van Tilburg, hier maakt hij hele kunstwerken van een beetje staal. Het loodgieten beoefend hij in de vakanties bij loodgieter bedrijf Jespers.

Roel Vermeiren (Kangeroel)

Roel Vermeiren (Kangeroel)

Gewest - Technische Dienst

Deze jonge elektromechanicien is een van de nieuwste aanwinsten binnen de leidingsploeg van het ras "groentjes". Hoewel hij in plaats van werken liever een frisse tikker gaat nuttigen of op zijn skateboard wat gaat rondrijden is hij binnen de leiding wel actiever! Er gaan trouwens tegenwoordig de geruchten dat hij werkend is bij de lidl als hij niet op de schoolbanken zit.

Maarten van den Broek (Mortel)

Maarten van den Broek (Mortel)

Hoofdleiding

Jaja u leest het goed, Maarten van den Broek is de mannelijke helft van het duo "JaMaJa" die zich profileren als "Hoofdleiding". Vorig jaar is deze kerel afgestudeerd als "Industrieel ingenieur energie" en is hij nu werkend bij Evonik. Energie ontbreekt dan ook niet wanneer hij zich voor bepaald doel wil inzetten, wat dan ook zeer handig want het is een echte doorzetter!

Groentjes

Finn Schrijvers

Finn Schrijvers

Tjibbe Verhoeven

Tjibbe Verhoeven

Tuur Mercelis

Tuur Mercelis