+9 Leiding

Bram van Dyck

Bram van Dyck

Gewest - Groententeler

Van goudvis tot... goudvis, laten we het daarbij houden. Onze amateurvisser Bram is een altijd blij als hij weer bij zijn geliefde +9 kan zijn. Is het een spelletje spelen of gewoonweg dalken op zijn skatebordje, zolang hij maar bij zijn boeken wegblijft!

Cindy Segers (Mini Zegers)

Cindy Segers (Mini Zegers)

Gewest - Kampverantwoordelijke

De vrolijkheid zelve, zo kennen we haar, al is het maar met een gitaar in de hand of op een podium, meer heeft zij niet nodig! In het weekend is ze wel eens te vinden bij Kempenhof waar ze de kiekes in het gareel houdt. Ja dat leest u goed! Doet u dat niet, dan kan u altijd eens bij haar langskomen voor een nieuwe leesbril want Cindy studeert namelijk optiek-optometrie, wat een toeval!

Eline van den Broek

Eline van den Broek

Verhuur - Hulpsecretaris - Poetsverantwoordelijke

Van koetjes naar medicijnen, Eline voelt zich in elke omgeving goed. De met verse melk grootgebrachte Eline studeert namelijk Biomedische laboratoriumtechnologie, dat is dus de lange naam voor iemand die zich interesseert in medicijnen, voel je je dus niet goed, zoek raad bij haar!

Imke Potters (Immie/Posters)

Imke Potters (Immie/Posters)

Verhuur - Kampverantwoordelijke

Van achter de toog naar de klas (niet letterlijk te nemen). Onze leerkracht lager onderwijs in spe kan onze leden zeker geboeid houden, hetzelfde voor de leiding wanneer zij 's avonds in het café gaan napraten na de geslaagde activiteiten en zij verse fristis tapt! Eveneens kan je haar wel eens vinden bij 'de spetter' of het rusthuis in ravels. Kortom, met elke leeftijd kan zij wel overweg!

Kato Mercelis

Kato Mercelis

Facebook

'Geef haar geen Ice Tea', ma echt niet he! Doe je dat wel, bereid je dan maar voor op een avond vol plezier en schaterlachen die soms boven de wettelijke decibelnorm pieken! Door de week is ze te vinden op de schoolbanken waar ze STW studeert. Kom je in het weekend toevallig in de jumbo of bij de bakker en je hoort haar lach, wees dan maar zeker dat ze van de partij is!

Romy de Witte (Ymor)

Romy de Witte (Ymor)

Poetsverantwoordelijke - Materiaalverantwoordelijke

Behalve een leidingstrui en KLJ-kleren heb je toch nog kleren nodig? Romy neemt dat soms een beetje te letterlijk aangezien zij graag al 'eens' gaat shoppen. Hoe onderhoudt zij haar dure hobby zou je denken, wel door de week is zij operator bij Soudal waar zij de beste lijm produceert!

Groentjes

Bram Leemans

Bram Leemans

Bram is een man met een zeer brede fantasie. Een echte aanwinst dus om de kleine kinderen van de +9 te entertainen. Hij heeft niet enkel veel fantasie in zijn hoofd zitten maar ook een hele hoop hersens want hij zit in zijn laatste jaar biotechnologie.

Maarten Loomans

Maarten Loomans

Maarten is het jongste aapje van de familie Loomans. Deze jongen is een rasechte loodgieter. Maar hij kan ook andere dingen als wc' s ontstoppen, hij is ook een geweldige lasser. Lassen doet hij op zijn vakantie job bij Leo Van Tilburg, hier maakt hij hele kunstwerken van een beetje staal.

Roel Vermeiren (Kangeroel)

Roel Vermeiren (Kangeroel)

Deze jonge elektromechanicien is een van de nieuwste aanwinsten binnen de leidingsploeg van het ras "groentjes". Hoewel hij in plaats van werken liever een frisse tikker gaat nuttigen of op zijn skateboard wat gaat rondrijden is hij binnen de leiding wel actiever!