+6 Leiding

Astrid Van de Perre

Astrid Van de Perre

Secretaris - Groententeler - Sportfeestverantwoorde

Van cello tot dwarsfluit, Astrid kan het allemaal! Een muzikale aanleg heeft ze zeker want al van jongs af aan speelt zij dan ook al met concerten mee. Buiten dit muzikaal talent heeft ze ook een passie voor leden!

Charlotte Verheyen (Char / Charlie)

Charlotte Verheyen (Char / Charlie)

Journaliste - Was

Ons Charlie zit momenteel in haar laatste jaar economie moderne talen. In het weekend is ze naast studeren vooral bezig met, wat zou het ook anders, KLJ! Een echte aanwinst voor het leidingsteam dus!

Rica Verheyen (Ricachu)

Rica Verheyen (Ricachu)

Verhuur - Was

Als je een motor voorbij hoort komen is de kans groot dat Rica voorbij rijdt. Indien je verzorging nodig hebt kan je altijd bij haar terecht. Ze studeert niet enkel voor verzorging, maar maakt er dan ook haar vakantiejob van!

Sanne Wenselaars

Sanne Wenselaars

Verzekeringen - Materiaalverantwoordelijke

Het zal je misschien verrassen, maar deze ruige meid kan je wel eens bij de rugby terugvinden! Geen zorgen, bij onze leden merk je daar niets van terug, dan is ze de topleiding zelve. Door de week zakt Sanne af naar het verre Leuven waar ze revalidatiewetenschappen studeert. Verder kan je haar wel eens tegemoet lopen als ze een toertje gaat joggen.

Jarno Herreijgers (Danny)

Jarno Herreijgers (Danny)

Drank - Kamp

Deze stoere man houdt bijna evenveel van muziek als van zijn leden! Jarno kan je buiten de KLJ wel eens terugvinden op een fuif waar hij de beste plaatjes draait. Jazeker, Jarno is ook wel bekend als DJ Outskirt. Daarenboven speelt hij ook nog eens drum, een echte passie dus! Jarno zit in zijn laatste jaar elektriciteit, er zit dus zeker potentie in! Om in het leven rond te komen gaat hij af en toe eens verpakkingen maken bij Smurfit Kappa.

Groentjes

Anouk Verheyen

Anouk Verheyen

Anouk is dit jaar toegestroomd bij de jonge garde groentjes. Momenteel zit ze in haar laatste jaar wetenschappen wiskunde, een potentieel groot wetenschapper dus!

Lenn Bateky (Batie)

Lenn Bateky (Batie)

Lenn is een van de aanwinsten van de verse bussel groentjes. Momenteel studeert zij economie moderne talen. Haar moet je niet uitdagen voor een wedstrijdje voetbal, want als ze niet bij de leden is staat ze misschien wel op het voetbalveld!