+6 Leiding

Astrid Van de Perre

Astrid Van de Perre

Hoofdleiding

Van cello tot dwarsfluit, Astrid kan het allemaal! Een muzikale aanleg heeft ze zeker want al van jongs af aan speelt zij dan ook al met concerten mee. Buiten dit muzikaal talent heeft ze ook een passie voor leden! Deze passie is zeer duidelijk! Ze is sinds dit jaar zelfs hoofdleiding geworden, samen met Niels vormen ze het TOP team NASI en zij zullen JAMAJA opvolgen.

Charlotte Verheyen (Char / Charlie)

Charlotte Verheyen (Char / Charlie)

Secretaris

Ons Charlie zit momenteel in haar eerste jaar rechtspratijk in Antwerpen. In het weekend is ze naast studeren vooral bezig met, wat zou het ook anders, KLJ! Een echte aanwinst voor het leidingsteam dus!

Rica Verheyen (Ricachu)

Rica Verheyen (Ricachu)

Vuilnis - Was

Als je een motor voorbij hoort komen is de kans groot dat Rica voorbij rijdt. Indien je verzorging nodig hebt kan je altijd bij haar terecht. Ze studeert niet enkel voor verzorging, maar maakt er dan ook haar vakantiejob van!

Anouk Verheyen

Anouk Verheyen

Journalist - Kassier

Anouk is vorig jaar toegestroomd bij de jonge garde groentjes. Momenteel zit ze in haar eerste jaar logopedische en audiologische wetenschappen, een potentieel groot wetenschapper dus!

Lenn Bateky (Batie)

Lenn Bateky (Batie)

Website - Groenteteler - Hulp-secretaris-

Lenn is een van de aanwinsten van de vorige generatie groentjes. Momenteel studeert zij economie moderne talen. Haar moet je niet uitdagen voor een wedstrijdje voetbal, want als ze niet bij de leden is staat ze misschien wel op het voetbalveld!

Eline van den Broek

Eline van den Broek

Verhuur

Van koetjes naar medicijnen, Eline voelt zich in elke omgeving goed. De met verse melk grootgebrachte Eline werkt namelijk in de apotheek H. Hartziekenhuis Mol, voel je je dus niet goed, zoek raad bij haar!

Kato Mercelis

Kato Mercelis

Facebook - Chef-kok - Kamp

'Geef haar geen Ice Tea', ma echt niet he! Doe je dat wel, bereid je dan maar voor op een avond vol plezier en schaterlachen die soms boven de wettelijke decibelnorm pieken! Door de week is ze te vinden op de schoolbanken waar ze verpleegkunde studeert. Kom je in het weekend toevallig in de jumbo of bij de bakker en je hoort haar lach, wees dan maar zeker dat ze van de partij is!

Groentjes

Noa Bateky

Noa Bateky

Robbe Van Dyck

Robbe Van Dyck

Toon Mercelis

Toon Mercelis