+16 Leiding

Anton Hereijgers (Mini Benny)

Anton Hereijgers (Mini Benny)

Drank - Technische Dienst

Anton is trotse leider van de +16. Zaterdagavond is hij herder van deze ongeregelde bende. Door de week houdt hij zich dan weer bezig met zijn andere kudde schaapjes. Zijn berenvel laat het je niet vermoeden, maar deze knaap studeert nog verder voor de academische versie van elektromechanica. Als hij dan nog wat tijd over heeft gaat hij wel eens een centje bijverdienen bij "DH machines".

Maarten van den Broek (Mortel)

Maarten van den Broek (Mortel)

Hoofdleiding

Jaja u leest het goed, Maarten van den Broek is de mannelijke helft van het duo "JaMaJa" die zich profileren als "Hoofdleiding". Als extra bezigheid studeert deze kerel verder als "Industrieel ingenieur energie". Energie ontbreekt dan ook niet wanneer hij zich voor bepaald doel wil inzetten, wat dan ook zeer handig want het is een echte doorzetter!

Michiel Vermeiren ( P(l)ooier )

Michiel Vermeiren ( P(l)ooier )

Technische Dienst - Vuilnis

Deze beer van een vent kunnen we zeker niet vergeten als we denken aan de +16. Michiel Vermeiren is een stielman, eerst op het dak, maar nu met k... - kuisen van varkensstallen. Een bezig varken is het wel, daar verdient hij dan ook goed zijn kost mee!

Ruben Loomans (Looiman)

Ruben Loomans (Looiman)

Tentverantwoordelijke - Technische Dienst

Looiman dit, Looiman dat, altijd valt er wel wat over deze jongen (of zullen we zeggen man?) te vertellen. Af en toe een beetje laat, maar als we over een dropping spreken is hij iedereen voor! Soms raakt zijn energiebron uitgeput, maar na een koffie of een energiedrankje klimt hij zo weer het dak op (u raadt het goed, we hebben met dakwerker te maken)!

Silvie Segers (Selfie)

Silvie Segers (Selfie)

PR - Tentverantwoordelijke

Bezige-bij Silvie Segers is een heuse versterking van het +16 team. Vroeger altijd te herkennen aan haar bpost-outfit, maar nu terug fanatieke student in Geel waar ze Elektromechanica studeert. Een echte liefhebster van fietsen, is het niet op fietsen rijden, dan is het wel fietsen maken. Verder specialiseert ze zich nog in de populaire sport "ronddalken"!