+16 Leiding

Anton Hereijgers (Mini Benny)

Anton Hereijgers (Mini Benny)

Drank - (Hoofd)Technische Dienst

Anton is trotse leider van de +16. Zaterdagavond is hij herder van deze ongeregelde bende. Door de week houdt hij zich dan weer bezig met zijn andere kudde schaapjes. Zijn berenvel laat het je niet vermoeden, maar deze knaap studeert nog verder voor de academische versie van elektromechanica. Als hij dan nog wat tijd over heeft gaat hij wel eens een centje bijverdienen bij "DH machines".

Silvie Segers (Selfie)

Silvie Segers (Selfie)

PR - Tentverantwoordelijke - Kledingverantwoordelijke

Bezige-bij Silvie Segers is een heuse versterking van het +16 team. Vroeger altijd te herkennen aan haar bpost-outfit, maar nu terug fanatieke student in Geel waar ze Elektromechanica studeert. Een echte liefhebster van fietsen, is het niet op fietsen rijden, dan is het wel fietsen maken. Verder specialiseert ze zich nog in de populaire sport "ronddalken"!

Sanne Wenselaars

Sanne Wenselaars

Verzekeringen - Kledingverantwoordelijke

Het zal je misschien verrassen, maar deze ruige meid kan je wel eens bij de rugby terugvinden! Geen zorgen, bij onze leden merk je daar niets van terug, dan is ze de topleiding zelve. Door de week zakt Sanne af naar het verre Antwerpen waar ze revalidatiewetenschappen studeert. Verder kan je haar wel eens tegemoet lopen als ze een toertje gaat joggen.

Cindy Segers (Mini Zegers)

Cindy Segers (Mini Zegers)

Chef kok - Kamp - Materiaalverantwoordelijke

De vrolijkheid zelve, zo kennen we haar, al is het maar met een gitaar in de hand of op een podium, meer heeft zij niet nodig! In het weekend is ze wel eens te vinden bij Carrefour Mersplas waar ze iedereen van zijn goedje voorziet. Kan je de goederen die ze verkoopt niet meer lezen? Dan kan u altijd eens bij haar langskomen voor een nieuwe leesbril want Cindy studeert namelijk optiek-optometrie, wat een toeval!

Gert-Jan Goossens (G-Jay)

Gert-Jan Goossens (G-Jay)

Sfeerbeheer

Door de week kan je hem in Leuven vinden waar hij informatica studeert (voor de digibeten, alles met computers zowat). Niets is minder waar dan dat hij in het weekend zich graag over zijn +12 leden ontfermt of al eens een programmeerlesje bij CodeFever geeft!