+12 Leiding

Carolien Verheyen (Frank)

Carolien Verheyen (Frank)

Kassier - Gewest

Voor elk pijntje en kwaaltje kan je bij deze meid terecht! Zij studeert dan ook niet voor niets verpleegkunde en weet dus overal raad op. Om het leven als 'Preases' te financieren werkt ze wel eens bij Metallo.

Cédric Lauwerysen (Rikke)

Cédric Lauwerysen (Rikke)

Technische Dienst

Vind je hem niet aan het KLJ-lokaal, dan is hij misschien wel aan het drin... - werken bij Brasserie de Kolonie. Op hem kan je bouwen, want deze blitze kerel studeert door de week dan nog eens een verder voor zijn bachelor bouw.

Gert-Jan Goossens (G-Jay)

Gert-Jan Goossens (G-Jay)

Kassier - Website

Door de week kan je hem in Leuven vinden waar hij informatica studeert (voor de digibeten, alles met computers zowat). Niets is minder waar dan dat hij in het weekend zich graag over zijn +12 leden ontfermt of al eens een programmeerlesje bij CodeFever geeft!

Jana Janssens (janee)

Jana Janssens (janee)

Hoofdleiding

Deze gekke meid vormt het aanvullend stuk van het duo 'JaMaJa' en kan zich dus duidelijk ook hoofdleiding noemen. Van kinderen kan ze niet genoeg krijgen, dus besloot ze er haar beroep van te willen maken om de kinderen de wijsheid van jongs af aan bij te brengen. Voor zij die het nog niet helemaal snappen, Jana studeert voor leerkracht lager onderwijs. Buiten KLJ kan je haar in het weekend dan ook nog vinden bij 'de Spetter' of 'Larisan'.

Niels Renders (DJ Hikant)

Niels Renders (DJ Hikant)

Website - Gewest

Hier is hij dan, de one-and-only 'DJ Hikant'! Dat hij voor technologie geboren is kan je wel zeggen. Naast zijn vakantiejob bij Q-lite studeert hij verder in Geel voor Elektronica-ICT. Hij is daarbij dus een sterke aanwinst voor het leidingsteam die de beste schijven/kinderdisco's uit zijn hoed tovert!