+12 Leiding

Carolien Verheyen (Frank)

Carolien Verheyen (Frank)

Kassier

Voor elk pijntje en kwaaltje kan je bij deze meid terecht! Zij studeert dan ook niet voor niets verpleegkunde en weet dus overal raad op. Om het studenten leven te financieren werkt ze wel eens bij Metallo.

Cédric Lauwerysen (Rikke)

Cédric Lauwerysen (Rikke)

Tent - Materiaal

Vind je hem niet aan het KLJ-lokaal, dan is hij misschien wel aan het drin... - werken bij brasserie de mart. Op hem kan je bouwen, want deze blitze kerel studeert door de week dan nog eens een verder voor zijn bachelor bouw.

Jana Janssens (janee)

Jana Janssens (janee)

Hoofdleiding

Deze gekke meid vormt het aanvullend stuk van het duo 'JaMaJa' en kan zich dus duidelijk ook hoofdleiding noemen. Van kinderen kan ze niet genoeg krijgen, dus besloot ze er haar beroep van te willen maken om de kinderen de wijsheid van jongs af aan bij te brengen. Voor zij die het nog niet helemaal snappen, Jana is leerkracht lager onderwijs in Wonderwijs te Herentals.

Niels Renders (DJ Hikant)

Niels Renders (DJ Hikant)

Hoofdleiding

Hier is hij dan, de one-and-only 'DJ Hikant'! Dat hij voor technologie geboren is kan je wel zeggen. Naast zijn vakantiejob bij Q-lite studeert hij verder in Geel voor Elektronica-ICT. Hij is daarbij dus een sterke aanwinst voor het leidingsteam die de beste schijven/kinderdisco's uit zijn hoed tovert! Sinds dit jaar vormt hij samen met Astrid het top duo NASI en zij zullen in de loop van het jaar JAMAJA vervangen!

Bram van Dyck

Bram van Dyck

Gewest - Poetsverantwoordelijke - Kamp

Van goudvis tot... goudvis, laten we het daarbij houden. Onze amateurvisser Bram is een altijd blij als hij weer bij zijn geliefde +9 kan zijn. Is het een spelletje spelen of gewoonweg dalken op zijn skatebordje, zolang hij maar bij zijn boeken wegblijft!

Romy de Witte (Ymor)

Romy de Witte (Ymor)

Poetsverantwoordelijke

Behalve een leidingstrui en KLJ-kleren heb je toch nog kleren nodig? Romy neemt dat soms een beetje te letterlijk aangezien zij graag al 'eens' gaat shoppen. Hoe onderhoudt zij haar dure hobby zou je denken, wel door de week is zij operator bij Soudal waar zij de beste lijm produceert!