Leeftijdsgroepen

+6

Dit is de jongste groep onder de KLJ: de kinderen van 6 tot 9 jaar. Om de 2 weken vind er voor hen een fantastische activiteit plaats aan ons lokaal. De bedoeling is dat ze hier om half 2 verzamelen.

Leiding:  Kato, Robbe, Anouk, Finn, Toon en Lenn!

Link naar +6 leidingspagina

+9

Dit zijn de kinderen van 9 tot 12 jaar. Ook voor hen is er om de 2 weken een fantastische activiteit aan ons lokaal. De bedoeling is dat ze hier om half 2 verzamelen. De data vallen samen met die van de +6.

Leiding:  Imke, Charlotte, Noa, Rica, Tuur, Tjibbe; een mandje vol groentes!

Link naar +9 leidingspagina

+12

Dit zijn de jongvolwassenen van KLJ Zondereigen. Ook zij hebben om de 2 weken een leuke activiteit met hun groep. Ook deze zal van half 2 tot half 5 aan het lokaal plaatsvinden. Bij hen kan het echter wel eens gebeuren dat zij een activiteit hebben op een vrijdag avond. Meer info is dan te lezen op de kalender.

Leiding: C├ędric, Romy, Bram, Maarten en Astrid!

Link naar +12 leidingspagina

+16

Dit zijn de mensen met een leeftijd vanaf 16 jaar. Zij houden van uitgaan, maar ook van het goede, oude ravotten. En de +16 is daar natuurlijk de ideale groep voor. Ook voor hen vinden er leuke activiteiten plaats. Deze gaan door op zaterdagavond van half 8 tot 10.

Leiding: Anton, Carolien, Niels en Jarno!

Link naar +16 leidingspagina

+20

Een bende gapers, houden van toeristen! Ze organiseren 1 keer per maand een activiteit voor elkaar op zaterdagavond vanaf half 8. Meer vragen kan je richten aan hun leider & lokaal cultfiguur Boner Doner op 0488/63.78.07.

Deze gekke bende hebben hun eigen pagina. Maaaar… dit is enkel voor bevoegde personen!