Leefweek!

Geplaatst door Admin123 op 13 september 2016

Geachte +12’ers, +16’ers  en ouders,

Op 19 september is het weer zover! De enige échte leefweek.
Wat is de bedoeling?

Wel, om het nieuwe KLJ seizoen van start te laten gaan organiseren wij de leefweek voor de +12 en +16!
Deze vindt plaats van maandag 19,t.e.m. vrijdag 23 september.

De bedoeling van de leefweek is dat het KLJ lokaal in feite 5 dagen de thuis wordt van onze leden. Ze zullen er eten, studeren, slapen… De leiding heeft tal van activiteiten voorzien, zodat het een super leuke 5-daagse gaat worden. Op deze manier leren de nieuwe en oude leden elkaar nog beter kennen.

Wij willen graag benadrukken dat schoolwerk op de eerste plaats zal komen. Boven voorzien wij een studeerruimte waar we uiterste stilte opperen. Ook zal er streng gewaakt worden over het op tijd gaan slapen en opstaan. Ook voorzien wij met de KLJ vervoer naar de scholen waar al onze leden moeten zijn. Natuurlijk zien wij indien mogelijk onze lieve kindjes liever met de fiets naar school gaan. Kwestie van een gezonde levensstijl. Bij deze fietstochten zal er ook telkens iemand van de leiding aanwezig zijn.

Ook zouden we graag in het begin van de week weten welke hobby’s je in de loop van de week wilt doen zodat we het al dan niet kunnen inplannen in onze planning.

De leefweek kost 30 euro p.p.. We gaan maandag na het school van start en eindigen vrijdagavond. Inschrijven kan door een sms’je te sturen naar Jana Janssens (0493/20.05.95) met volgende vermelding: VOORNAAM + ACHTERNAAM + LEEFWEEK. Dit dient te gebeuren voor zaterdag 17 september om 20.00.

Het nodige materiaal kan zondag avond tussen 19u en 20u naar het KLJ lokaal worden gebracht.

Voor verdere vragen kan je steeds bij de leiding terecht!

WAT MAG JE ZEKER NIET VERGETEN

– Slaapzak – Kussen – Matras – Beddenovertrek – Pyjama – Je allerliefste knuffel – Propere kleren (voldoende propere onderbroeken en sokken) – Een paar handdoeken en washandjes  – Een beetje zeep – Een tandenborstel en tandpasta – JE BOEKENTAS MET AL JE BOEKEN VOOR DE HELE WEEK!!!

Receptie

We zullen de leefweek afsluiten met een door de leden zelf georganiseerde receptie. Deze zal vrijdag avond plaatsvinden aan het KLJ lokaal. Alle ouders, van alle leeftijdsgroepen, zijn vanaf 19u30 welkom voor een hapje en een drankje. Hierna kunnen jullie je geliefkoosde kinderen en hun spullen mee terug naar huis nemen.

Zo, hopelijk is alles weer helder met dit startboekje. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren, of spreek ons gewoon aan! En dan zien wij jullie graag massaal verschijnen op de startactiviteit!


Reacties